SN. ALİ BEYHAN İLE YAPILAN RÖPORTAJ

Bursa İli Gürsu İlçesi bayimiz CÜNEYT YILDIZ’ ın İstasyon Genel Müdürü Sn. Ali Beyhan İle yapılan Röportaj

1. Bize kendinizden ve iş yaşamınızdan bahseder misiniz?
1981 yılı Bursa doğumluyum. 1998 yılında ticaret lisesinden mezun olduktan sonra otomotiv sektöründe ilk iş hayatına başlamış olup 2008 yılına kadar aynı sektörde iş hayatıma devam etmiş bulunmaktayım.2008 yılında Bursa/Gürsu ilçesinde ‘’merhum’’ Cüneyt YILDIZ tarafından kurulan CÜNEYT YILDIZ PETROL şirketinde PETLİNE akaryakıt çatısı altında işletme yöneticiliği ile başlayıp günümüz tarihine kadar akaryakıt sektöründe devam etmiş bulunmaktayım. Sektörümüz gereği müşteri portföyümüzün geniş bir yelpaze oluşturduğundan ikili müşteri ilişkilerine önem veren bir yaklaşımla yöneticilik yapmaya çalıştım ve bunu her uyguladığımda iş hayatımda önemli ve doğru bir yol çizdiğime inandım.bunların neticesinde olumlu sonuçlar alıp her geçen gün petline ailemize yeni müşteriler kazandırmaya çalıştım.

2. Müşteri portföyünüzden ve verdiğiniz hizmetlerden bahseder misiniz?
Tarım ve sanayinin iç içe olduğu ilçemizde işletmemizin tarım bölgesine yakınlığından dolayı müşteri portföyümüzün %70 lik bir kısmı çiftçi ve tüccarlardan oluşmaktadır.çiftçimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri istasyonumuzda imkanlar dahilinde elimizden gelen hizmetleri verip mağdur etmemeye çalıştık.istasyonumuzda çok amaçlı market lokanta ve çoklu yıkama peronlarıyla müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmeti vermekteyiz.özellikle lokantamız Osmanlı geleneğinden gelen Yörük çadırı şeklinde olup meşhur odunda pişen cağ kebabı hizmeti vermekteyiz.Bu arada ifade etmek istediğim konulardan biri de istasyon işletmeciliği yapan diğer şirket sahipleri, yöresel bir tat ile istasyonlarına bu hizmeti vermelerini tavsiye ederim.

3. Hizmete açıldığınız günden bu yana satışlar anlamında nasıl bir dönem yaşıyorsunuz?
2008 yılında faailete geçtiğimiz ayakaryakıt sektöründe işletmemiz her geçen yıl satışlarını arttırarak hedeflerimiz doğrultusunda hızla ilerlemeye ve bir sonraki hedefe varmak için çalışmalarımızı son hızla müşteri memnuniyeti odaklı devam ettirmekteyiz.şunu önemle ifade etmek isterim ki ; bir akaryakıt istasyonunda işletme sahibi haricinde sahadaki personelin güleryüzü ve müşteri ilişkeri ne kadar hassas ve saygı çerçevesi içerisinde olursa o işletmenin büyümesi kaçınılmazdır.

4. Sektörle nihai kullanıcı ile bayi arasındaki en önemli köprü ön saha personelleri. Sizin ön saha personeli kriterleriniz neler? İşe alım sürecinde nasıl bir prosedür uygulamayı planlıyorsunuz?
Öz geçmişinde yüz kızartıcı bir izi olmayan güvenilir efendi ve güleryüzlü olacak şekilde müşteriyle ilişkileri kuvvetli ve çözüm üretebilen yüksek odaklı çalışma arkadaşları seçmek önemli kriterlerimizdendir.

5. İstasyonunuzda kaç kişiyi istihdam ediyor?
11 istasyon ve 4 lokanta personeli olarak toplamda 15 güleryüzlü personelimizle hizmet vermekteyiz.

6. Gün geçtikçe istasyon marketleri önem kazanıyor. İstasyonlarınızdaki market uygulamalarınız hakkında bilgi verir misiniz?
Marketin faaliyetleriniz içindeki yeri ve önemi nedir? Bir akaryakıt işletmecisi olarak diğer marketlerden farkımız türk geleneğine uygun misafirperverliğine yakışarak müşteri ve misafirlerimize 7/24 ücretsiz çay servisi ikramımız olup ,ayrıca marketimizde müşterinin ihtiyaç duyguğu tüm ürünleri tedarik edip müşterilerimizi tüm gücümüzle memnun etmeye çalışıyoruz.

7. Petline’ ı seçmenizin nedenleri nelerdir?
Güvenilir ve dürüst olması başlıca sebeblerimizden birisidir.ayrıca %100 yerli sermaye olması bizim için önem arz etmektedir.

Röportaj : ALİ BEYHAN İSTASYON GENEL MÜDÜRÜ

Bayi Bilgileri: CÜNEYT YILDIZ PETROL ÜRÜNLERİ OTOMOTİV OTEL LOKANTA HİZMETLERİ VE İNŞAAT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Alan m2: 3000 m2
Pompa sayısı: 4
Pompa markası: Mepsan
Otomasyon: Asis
Yazarkasa Markası: Mepsan
Su ve hava saati markası: Mepsan
Giydirme: Nova reklam
Tel: 0224 371 44 44
Adres: Zafer mahallesi Zafer cad.no:128 Gürsu/Bursa