PETLİNE HİJYENİK TUVALET (HWC) UYGULAMAMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ. MÜŞTERİLERİMİZ BİZLERE DEVAMLI TEŞEKKÜRLERİNİ SUNUYORLAR.

Petline Hijyenik Tuvalet uygulamamız bizim için çok değerli. Petline Genel Merkezi, Hijyenik Tuvalet Projesi’yle istasyonlarımızdaki tüm ekipmanları yenileyerek otomatik hale getirdi. Yaptığı yeniliklerle el ile teması minimuma indiren proje, bizim de özenli çalışmamızla Çeşme’de büyük bir değere sahip oldu.

Hizmet anlayışımız, projeyi ortaya çıkardık ve oldubitti değildir. Petline’ın hizmet felsefesi, ziyaretçilere yeni bir hizmet sunulduğu zaman bunun daima arkasında durmak, yenilikleri yaşatmak için çabaları hiç bırakmamaktır. Biz bu felsefeyle yaptığımız işi her zaman yenileyerek, daimi kılmak çabalıyoruz. Bu yüzden istasyonumuzda özel olarak sadece tuvaletlerimizin hijyeniyle ilgilenen bir çalışanımız bulunmakta.

Bu özenli çalışmalarımız neticesinde de Petline’a gelen ziyaretçilerimiz çok mutlu oluyor. Bizleri sunduğumuz bu hijyen için kutluyorlar. Bu geri dönüşler de bizi çok mutlu ediyor. Haliyle ziyaretçilerimiz mutlu oluğu sürece biz de mutlu oluyoruz.